NoLimit Boodschappen bakfiets!

De jongeren van NoLimit gaan vanaf deze week al fietsend op onze bakfiets door de wijken van Alkmaar. Hiermee willen we graag tegemoet komen aan de groeiende behoefte van onze oudere en beperkte stadsgenoten die zelf niet zo goed in staat zijn om dagelijks de eigen boodschappen te doen.

Ons kleine winkeltje op wielen is gevuld met verschillende producten die we u aanbieden in de vorm van een voedselpakketje. De inhoud kan variëren. Dit omdat we dagelijks andere producten krijgen aangeboden kunnen we helaas niet specifieke producten op bestelling leveren. We zullen wel zorg dragen dat elk van de pakketten onder meer brood, melk, rijst, fruit en groente bevatten. 

We vragen per pakket een bijdrage van € 2,50. De wijze van betalen regelen we met u in overleg, omdat contant misschien niet altijd mogelijk is. Ook regelen we in overleg me u de dag en of tijdstippen dat we in de buurt kunnen komen.

Onze met graffiti uitgeruste bakfiets

Onze bakfietsjongeren leveren uw pakket af bij uw deur waarbij ze minimaal de voorgeschreven 1,5 meter afstand nemen en kunnen zien dat u het pakket heeft opgepakt. De betaling doet u op de met ons (eerder) afgesproken wijze. Zo nodig kunt u ook achteraf betalen.

Heeft u zelf boodschappen nodig omdat u niet naar buiten kan of mag? U geen hulp heeft van een ander? U beperkt bent in uw bewegingen? Of kent u iemand die onze boodschappenhulp nodig heeft? Geeft dit dan aan ons door. Dat kan hier op onze website en op onze contactadressen. Wij zijn u niet vergeten!

2 reacties op “NoLimit Boodschappen bakfiets!”

 1. Wendy Réchards

  Zaterdag een boodschappen doos gekregen en ik ben er echt heel blij mee!!
  De jongeman die het bracht was heel beleefd en ik heb een bosje tulpen erbij gekregen.
  Er zat brood, fruit, melk, pasta en nog andere dingen in. Super bedankt👍🏽

  1. Hoi Wendy,
   We zijn erg blij dat je tevreden bent met ons boodschappenpakket. Dat doet ons en alle jongerenorganisaties in Alkmaar goed om dergelijke feedback te krijgen. Maar van het grootste belang is dat we elkaar (jong en oud) blijven steunen en helpen om door deze coronacrisis heen te komen. Vriendelijke groet en blijf vooral gezond.
   OnsAlkmaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *